Workshops

1. Houding en werkplekinrichting bij beeldschermwerk

Heb je wel eens hoofdpijn na het werken aan een computer? Twijfel je of je wel goed aan je PC zit. Dan is deze workshop iets voor jou. Op het eind van de avond weet je wat voor jou de juiste houding is om te werken aan je PC en je weet hoe je je werkplek, ook thuis, het beste kunt inrichten en wat je hiervoor nodig hebt.

2. Ontspanning door ademhalen

Voel je je weleens opgejaagd en weet je niet meer hoe je tussen je drukke werkzaamheden jezelf tot rust kunt brengen. Dan is deze workshop iets voor jou. Op het einde van de avond weet je hoe je jezelf tot rust kunt brengen door eenvoudige ademhalingsoefeningen toe te passen.

3. Hoe ga ik om met stress?

Langdurige blootstelling aan stress geeft lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en slecht slapen. Maar wat is stress eigenlijk en hoe kun je er zelf mee omgaan. Op het einde van de avond weet je wat stress is en wat stress met je lichaam doet, maar ook krijg je praktische tips en oefeningen om anders te denken en jezelf te ontspannen.

De data voor het najaar 2018 volgen nog. Heb je belangstelling, neem gerust alvast contact op

Waar: Elixer Oefentherapie en Coaching, Kerkstraat 36, Someren
Kosten: € 25,00 per avond, inclusief koffie of thee.
Aanmelden: via info@oefentherapiesomeren.nl. Stuur een mailtje met hierin vermeld aan welke workshop je deel wilt nemen.